Persoonlijke coaching

Wil jij als ambitieuze 35-plusser je zelfvertrouwen, persoonlijke effectiviteit en/of energieniveau verbeteren, dan is persoonlijke coaching een goede stap. Met personal coaching bij IDcoach onderzoek je namelijk je valkuilen en kansen, leer je keuzes maken én leer je nieuwe vaardigheden. Daardoor ervaar je na het coachtraject meer energie, plezier en voldoening in je werk – en in je leven.

Persoonlijke coaching op maat

Ieder traject start met het definiëren van een concreet doel. Want pas als wij allebei weten wat jij met persoonlijke coaching wilt bereiken, kunnen we gericht aan de slag. Misschien is het jouw doel om de werk-privé-balans te herstellen, omdat je het lastig vindt om jouw verantwoordelijkheden op het werk te combineren met die in het gezin. Of misschien heb je net een leidinggevende functie gekregen en wil je je communicatieve vaardigheden verbeteren, zodat je jouw team beter kunt aansturen. Wat jouw doel ook is, als personal coach maak ik een traject op maat – de inhoud ontstaat als ik je spreek. Ik doe er alles aan om je tijdens de persoonlijke coaching díe handvatten en inzichten mee te geven waar jíj behoefte aan hebt, zodat je jouw doel haalt.

Personal coaching door gesprekken en sterke vragenlijsten

Bij IDcoach bestaat personal coaching uit twee onderdelen: ik coach jou 1-op-1 – in gemiddeld 4 tot 7 sessies – én maak gebruik van kwalitatief sterke vragenlijsten. De vragenlijsten heb ik met veel zorg en aandacht voor je geselecteerd. Het voordeel is dat we hiermee vanuit een objectieve basis starten. Vervolgens ben ik in de coachingsgesprekken een stevige sparringpartner die je inzichten geeft, je tools aanreikt en je een spiegel voorhoudt. Mijn ervaring – en die van mijn klanten – is dat je door deze combinatie effectief én efficiënt door je proces gaat. En dat is precies wat ik graag wil. Ik gun jou namelijk dat je met de personal coaching zo snel mogelijk resultaat ziet.

“Ik heb ontzettend veel plezier gehad tijdens de opdrachten, maar ook diepe gesprekken gevoerd. Een belangrijke en typische ‘Renate eigenschap’ tijdens de coaching sessies was haar stijl van communiceren door de juiste vragen te stellen. Deze communicatiestijl en strategie dringt door tot je bewustzijn. En het nieuwe zaadje van bewustwording is geboren. Dit heeft mij geholpen om keuzes te maken waar ik plezier aan heb, wat mij gelukkig maakt en waar ik de verantwoordelijkheid voor neem/achter sta.” – D. Kromowidjojo

Personal coach in Twente, Overijssel

Goed om te weten: als personal coach ben ik gevestigd in Twente, Overijssel. Werk of woon je bij mij in de buurt, dan kunnen we live afspreken. En woon je ergens anders in het land, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom! Zie je op tegen de reistijd, dan plannen we de persoonlijke coaching gewoon via Zoom. Ik wil namelijk niet dat de afstand voor jou een belemmering vormt.