Ben je een beginnend leidinggevende (o tot 3 jaar), wil je beter worden in je leiderschapsvaardigheden?

Volg de training Lichter Leidinggeven! In een kleine, persoonlijke groep met gelijkgestemden leer je de praktische vaardigheden die nodig zijn om succesvoller en met meer gemak je team te begeleiden.

ER ZIJN OP DIT MOMENT NOG MAAR 3 PLEKKEN BESCHIKBAAR! DUS WIL JE JE VERZEKEREN VAN EEN PLEK,  NEEM DAN VANDAAG NOG CONTACT OP. 

Ontwikkel je leiderschap: Word een coachend en effectief leidinggevende

Sta aan het roer van je carrière

Ben je klaar om de volgende stap in je carrière te zetten? Wil je een goede start maken en een succesvolle en inspirerende leidinggevende worden? De intensieve en praktische 4-daagse leiderschapstraining is ontworpen voor professionals zoals jij, met 0-3 jaar ervaring in een managementrol. Of je nu net begint of je vaardigheden wilt aanscherpen, deze training biedt de tools en inzichten die je nodig hebt om te succesvol te zijn.

Wat kan er gebeuren als je geen training volgt?

 • Je maakt ‘fouten’ in je communicatie en leiderschap, waardoor er gedoe ontstaat en je vertrouwen verliest.
 • Je raakt gefrustreerd en onzeker dat het niet zo loopt als je wilt en ervaart steeds meer stress, terwijl je juist zin had om deze stap te maken.

 

Door het volgen van deze training zal je:

 • Met een praktisch plan, effectieve tool en zelfvertrouwen je teamleden begeleiden. Hierdoor zal je direct meer succes ervaren.
 • Je nieuwe rol zodanig invullen dat je de teamdoelen behaalt, je teamleden gemotiveerder zijn om hun bijdrage te leveren aan de visie van de organisatie en zij zich door jouw begeleiding verder kunnen ontwikkelen.

 

Wat maakt deze leiderschapstraining uniek?

 • Praktische, direct toepasbare leiderschapstechnieken
 • Beoordeeld met een 9 door eerdere deelnemers
 • Kleine groepen voor persoonlijke aandacht
 • Inclusief 1-op-1 coachsessie en follow-up ondersteuning

 

Inhoud Training

 • Leiderschapsvaardigheden
 • Communicatieve vaardigheden
 • Coachingsvaardigheden

Kijk hier voor een completer overzicht van de inhoud…

 

 

Waarom wil je kiezen voor deze training?

 • Praktijkgerichte aanpak: De training is ontworpen om direct toepasbaar te zijn in jouw dagelijkse werkpraktijk. Kom je problemen tegen bij het uitvoeren dan is er de mogelijkheid tot ondersteuning.
 • Ervaren trainer: Leer van een expert in talentontwikkeling, leidinggeven, communicatie, groepsdynamica en coaching.
 • Interactieve sessies: Kleine groepen (maximaal 8 deelnemers) zorgen voor persoonlijke aandacht en een interactieve leeromgeving.
 • Netwerkmogelijkheden: Breid je professionele netwerk uit met gelijkgestemde peers.

 

De trainingen Leidinggeven en Communicatie worden al 8 jaar gegeven en gemiddeld met een 9 beoordeeld!

 

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze vierdaagse training, met tussenperiodes van 3 weken tussen de trainingsdagen, krijg je de tijd om nieuwe vaardigheden te leren en te integreren in je dagelijkse werk. Dit format zorgt ervoor dat je wat je leert direct kunt toepassen en terug kunt komen met vragen en ervaringen voor verdere verdieping.

 

Wanneer?

De trainingsdagen zijn op vrijdag van 9.30 uur – 17.00 uur.

 • 6 september
 • 27 september
 • 18 oktober
 • 8 november

Mocht je een dag niet deel kunnen nemen, dan overleggen we over een alternatief, zodat je de informatie van die dag wel krijgt en toe kunt passen. Uiteraard is het beter om er wel bij te zijn!

Locatie

Een sfeervolle locatie in Overijssel.

 

Investering in je toekomst

De kosten voor deze complete training bedragen €2250,- (eventueel in twee deelbetalingen te voldoen) Dit is inclusief:

 • leiderschaps- en communicatieSCAN
 • alle materialen
 • een 1-op-1 coachsessie
 • lunches en versnaperingen
 • follow-up ondersteuning

Een investering die zich snel terugverdient in de vorm van verbeterde teamresultaten, verhoogde motivatie en een sterkere positie binnen je organisatie.

Tot een maand voor aanvang van de training kun je kosteloos annuleren. Tot 7 dagen voor de training wordt 50% in rekening gebracht. Bij annulering binnen 7 dagen wordt 100% in rekening gebracht.

Meld je vandaag nog aan!

Grijp deze kans om je leiderschapsvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Schrijf je vandaag nog in en zet de eerste stap naar een inspirerende toekomst als leider.

Wil je overleggen om je persoonlijke doelen af te stemmen op de inhoud van de training of heb je andere vragen, neem dan contact op via: 06-12110370 of plan een gratis en vrijblijvende afspraak.

 

Ik heb eerder management- en leiderschapstrainingen gevolgd, maar deze was zo praktisch en begrijpelijk. Eindelijk iets waar ik écht wat mee kan. Dankjewel! (Marianne V.)

Mijn carrière heeft me van een technische rol naar een management- en bestuursfunctie geleid. Ondanks dat de vereiste vaardigheden (latent) aanwezig zijn, zie ik coaching en reflectie als essentieel en zelfs als ‘een cadeau voor jezelf’.
Renate heeft het unieke vermogen om steeds de juiste methoden te gebruiken om zelfreflectie en zelfverbetering te stimuleren. Dit proces is niet altijd eenvoudig, maar door een veilige en liefdevolle omgeving te creëren, biedt ze alle voorwaarden om kwestbaar te durven zijn.
Als een scherpe en doelgerichte professional, kan Renate snel de kern van een situatie identificeren. Ze doet dit met respect en een diepgaand inzicht in persoonlijke en communicatiedynamieken. De sessies met haar hebben mij waardevolle zelfinzicht en inzicht in mijn vaardigheden opgeleverd. (A. Vink)

“Ik heb een aantal coaching sessies met Renate gehad in verband met mijn ontwikkeling als leidinggevende. Renate is to-the-point, scherp en is in staat om in een korte tijd de kern naar voren te halen. Dit doet ze met respect en vanuit een groot inzicht in persoonlijkheden en communicatiestijlen. De sessies hebben mij daarom ook veel inzicht gegeven, zowel in mijzelf als mijn vaardigheden. Ook heb ik een aantal praktische handvatten gekregen waar ik direct mee aan de slag kon.” (M. Wessels)