Loopbaancoaching

Je werk geeft je geen vervulling en voldoening meer, maar je weet niet goed wat je dan wél zou willen. Je twijfelt of je in je huidige functie wel alles uit jouw talenten haalt. Je loopt al tijden op je tenen en zit tegen een burn-out aan. Of je raakt binnenkort je baan kwijt en moet op zoek naar een andere, passende functie. In alle gevallen is het tijd voor verandering. Tijd om te ontdekken wat er écht bij jou past, zodat je op grond daarvan keuzes kunt maken. Met loopbaancoaching (ook wel loopbaanbegeleiding) bij IDcoach neem je het heft in eigen handen – voor jouw eigen toekomst.

Loopbaancoaching Twente, Overijssel

Loopbaancoach in Twente, Overijssel

Als loopbaancoach in Twente, Overijssel, geef ik jou als 35-plusser nieuwe ideeën, inzichten en oplossingen. Samen ontdekken we wat jou werkelijk drijft, wat je te bieden hebt en wat voor werkomgeving daarbij past. Ook krijg je een frisse blik op je kwaliteiten en ambities. Dit inzicht in wat jij kunt én wilt, brengt je verder. Het geeft je de energie om door te gaan in je huidige functie – maar dan wel onder jouw voorwaarden. Of het geeft je het vertrouwen om een nieuw carrièrepad in te slaan. Jou weer (meer) plezier, zekerheid en vervulling in je werk en leven geven: dát is mijn doel als loopbaanbegeleider.

Mogelijkheden in loopbaancoaching

Ben je bereid om naar jezelf te kijken? Dan help ik je graag verder. Je hebt bij IDcoach verschillende mogelijkheden in loopbaancoaching.

Loopbaancoaching QuickStart

€450

Moet of wil je direct op zoek naar een nieuwe baan? Ben je bang dat je binnenkort je baan kwijtraakt? Of wil je simpelweg eens je ontwikkelmogelijkheden en kansen op de arbeidsmarkt onderzoeken? Dan is de loopbaancoaching QuickStart een goede stap. Aan de hand van 2 online vragenlijsten en een half uur persoonlijke coaching leer je jezelf, je wensen en je kwaliteiten beter kennen.

Loopbaanbegeleiding

€ 1250,-

Met loopbaanbegeleiding gun je jezelf de tijd om écht te onderzoeken wat je wilt, wie je bent en wat je op dit moment in je loopbaan nodig hebt. Eerst worden aan de hand van kwalitatief sterke vragenlijsten jouw interesses, ambities, talenten, valkuilen en drijfveren objectief in kaart gebracht. Vervolgens gaan we in 5 persoonlijke coachgesprekken van 1,5 uur samen de diepte in, waarbij de ingevulde vragenlijsten de basis zijn. Na afloop heb je helder zicht op wie je bent en wat je belemmeringen zijn en weet je welke functies bij je passen. Ook heb je een concreet actieplan om te bereiken wat je wilt.

“Renate verstaat als loopbaancoach de kunst om op een persoonlijke manier de vragen en mogelijkheden zo te kanaliseren dat je verder komt waar je eerder bleef steken. Daarbij maakt ze effectief gebruik van de tijd, waarbij ik achteraf sta te kijken wat we in relatief korte tijd allemaal kunnen bespreken. De opdrachten zijn persoonlijk, wat maakt dat er een goede balans is tussen aan de ene kant me een spiegel voorhouden en aan de andere kant mogelijkheden te zien, breder te kijken. “Niks moet, maar kijk eens wat er allemaal kan” is een mooie samenvatting van het traject dat ik doorliep waarbij de pakkende vragen van Renate gevoelsmatig deuren openden die ik eerder niet zag. Wanneer nodig geeft ze een klap erop zodat het zo inzichtelijk wordt dat je ook echt stappen kunt zetten.” Boukje H.
Boukje H.

Happy2Work – online loopbaancoaching

 € 997,- 

Happy2Work is een uniek online programma waarin al mijn tips en tools als loopbaancoach samenkomen. In 12 weken ben je klaar om te solliciteren op de functies die écht bij je passen. Het programma zit boordevol vragenlijsten, oefeningen en inspirerende video’s waardoor je – helemaal in jouw eigen tijd – jouw wensen, talenten en kwaliteiten ontdekt. Ook krijg je praktische kennis aangereikt over het updaten van je cv en LinkedIn-profiel en het voorbereiden van sollicitatiegesprekken. Wil je ‘huiswerk’ inleveren, dan krijg je daar in jouw eigen online leeromgeving feedback op. En natuurlijk spreken wij elkaar ook persoonlijk: in 3 online sessies van een half uur, via Zoom.

“Renate is niet alleen een loopbaancoach, ze begeleidt je ook op psychologisch vlak. Ze besteedde eerst aandacht aan wie ik ben. Dat leerde me hoe ik dacht en waar ik in een baan behoefte aan had. Ze is daarbij heerlijk direct, maar op een warme, zachte manier. Ik voelde me veilig om alles te zeggen. Daarna hebben we samen onderzocht, gespard en hebben we concrete acties afgesproken. Want je moet wel aan het werk. Renate is daarbij heel helder: je moet het zelf doen. Ik heb geleerd om mijn energie te volgen, los van hoe een functie heet. Dat heb ik gedaan. ‘Ja’ zeggen op die dingen waar ik een goed gevoel bij had. Door mijn energie te volgen, heb ik nu een hele leuke baan waar ik ontzettend bij mee ben.” Gerrie V.

Gerrie V.

Twijfel je nog? Lees hier wat andere klanten met mij hebben bereikt.

Of bel me op 06-12110370. Dan bespreken we hoe ik je verder kan helpen.