Loopbaancoaching

Je werk geeft je geen vervulling en voldoening meer, maar je weet niet goed wat je dan wél zou willen. Je twijfelt of je in je huidige functie wel alles uit jouw talenten haalt. Je loopt al tijden op je tenen en zit tegen een burn-out aan. Of je raakt binnenkort je baan kwijt en moet op zoek naar een andere, passende functie. In alle gevallen is het tijd voor verandering. Tijd om te ontdekken wat er écht bij jou past, zodat je op grond daarvan keuzes kunt maken. Met loopbaancoaching (ook wel loopbaanbegeleiding) bij IDcoach neem je het heft in eigen handen – voor jouw eigen toekomst.

Loopbaancoaching Twente, Overijssel

 

Loopbaancoach in Twente, Overijssel

Als loopbaancoach in Twente, Overijssel, geef ik jou als 35-plusser nieuwe ideeën, inzichten en oplossingen. De coaching kan zowel online als fysiek plaatsvinden. Samen ontdekken we wat jou werkelijk drijft, wat je te bieden hebt en wat voor werkomgeving daarbij past. Ook krijg je een frisse blik op je kwaliteiten en ambities. Dit inzicht in wat jij kunt én wilt, brengt je verder. Het geeft je de energie om door te gaan in je huidige functie – maar dan wel onder jouw voorwaarden. Of het geeft je het vertrouwen om een nieuw carrièrepad in te slaan. Jou weer (meer) plezier, zekerheid en vervulling in je werk en leven geven: dát is mijn doel als loopbaanbegeleider.

Mogelijkheden in loopbaancoaching

Ben je bereid om naar jezelf te kijken? Dan help ik je graag verder. Je hebt bij IDcoach verschillende mogelijkheden in loopbaancoaching.

Loopbaancoaching QuickStart

€450

Moet of wil je direct op zoek naar een nieuwe baan? Ben je bang dat je binnenkort je baan kwijtraakt? Of wil je simpelweg eens je ontwikkelmogelijkheden en kansen op de arbeidsmarkt onderzoeken? Dan is de loopbaancoaching QuickStart een goede stap. Aan de hand van 2 online vragenlijsten en 1,5 uur persoonlijke coaching leer je jezelf, je wensen en je kwaliteiten beter kennen. Je krijgt toegang tot een geweldige database waarin jouw resultaten gekoppeld worden aan passende actuele vacatures en kansrijke functies of de huidige arbeidsmarkt. Dat scheelt jou heel veel tijd met zoeken in vacaturesites! Ik noem deze database altijd een echte schatkist!

Ik wil je even laten weten dat ik de switch heb gemaakt naar een HR-functie. Ik heb ontzettend veel gehad aan de QuickStart anders had ik hier nooit aan gedacht. Laat staan dat ik deze vacature gevonden zou hebben. Bedankt! Marlies B.

 

Loopbaanbegeleiding

€ 1250,-

Met loopbaanbegeleiding gun je jezelf de tijd om écht te onderzoeken wat je wilt, wie je bent en wat je op dit moment in je loopbaan nodig hebt. Eerst worden aan de hand van kwalitatief sterke vragenlijsten jouw interesses, ambities, talenten, valkuilen en drijfveren objectief in kaart gebracht. Vervolgens gaan we in 5 persoonlijke coachgesprekken van 1,5 uur samen de diepte in, waarbij de ingevulde vragenlijsten de basis zijn. Na afloop heb je helder zicht op wie je bent en wat je belemmeringen zijn en weet je welke functies bij je passen. Ook heb je een concreet actieplan om te bereiken wat je wilt.

Ze willen heel graag dat ik kom! 😊 Superblij mee en ik heb heel veel zin om daar aan de slag te gaan! Het arbeidsvoorwaardengesprek komt nog, maar dat komt vast goed. Zonder het traject met jou, had ik nooit op deze functie gesolliciteerd. Nogmaals heel veel dank voor alles! Wilma V.

Renate verstaat als loopbaancoach de kunst om op een persoonlijke manier de vragen en mogelijkheden zo te kanaliseren dat je verder komt waar je eerder bleef steken. Daarbij maakt ze effectief gebruik van de tijd, waarbij ik achteraf sta te kijken wat we in relatief korte tijd allemaal kunnen bespreken. De opdrachten zijn persoonlijk, wat maakt dat er een goede balans is tussen aan de ene kant me een spiegel voorhouden en aan de andere kant mogelijkheden te zien, breder te kijken. “Niks moet, maar kijk eens wat er allemaal kan” is een mooie samenvatting van het traject dat ik doorliep waarbij de pakkende vragen van Renate gevoelsmatig deuren openden die ik eerder niet zag. Wanneer nodig geeft ze een klap erop zodat het zo inzichtelijk wordt dat je ook echt stappen kunt zetten. Boukje H.

Happy2Work – online loopbaancoaching

 € 997,- 

Happy2Work is een uniek online programma waarin al mijn tips en tools als loopbaancoach samenkomen. In 12 weken ben je klaar om te solliciteren op de functies die écht bij je passen. Het programma zit boordevol vragenlijsten, oefeningen en inspirerende video’s waardoor je – helemaal in jouw eigen tijd – jouw wensen, talenten en kwaliteiten ontdekt. Ook krijg je praktische kennis aangereikt over het updaten van je cv en LinkedIn-profiel en het voorbereiden van sollicitatiegesprekken. Wil je ‘huiswerk’ inleveren, dan krijg je daar in jouw eigen online leeromgeving feedback op. En natuurlijk spreken wij elkaar ook persoonlijk: in 3 online sessies van een half uur, via Zoom.

Dit proces is voor mij een verrijking van mijn leven geweest en dat is het eigenlijk nog steeds. Ik vond het programma goed opgebouwd, logisch en gestructureerd. De bladen van de opdrachten zijn mooi vormgegeven en dit maakt het  invullen nog leuker. Je bent echt cadeautjes voor jezelf aan het maken. Ik heb erg veel bewondering voor en genoten van de scherpe blik van Renate en de prettige manier waarop ze communiceert. Ze geeft goede en opbouwende feedback waar je echt mee aan de slag kan. Marlies B.

Afgelopen voorjaar en zomer heb ik bij Renate het Happy2Work-traject gevolgd. Dit heeft mij veel gebracht! Via allerlei stappen werd helder welk soort werk er bij mij past, en wat ik nodig heb om energie uit mijn werk te kunnen halen. Hier wordt naar toe gewerkt via opdrachten, feedback en erg prettige coachingsgesprekken. Tegen het einde van het traject vallen de verschillende puzzelstukjes op hun plaats, en krijg je bovendien nog heel bruikbare praktische tips. Renate loopt een stukje met je mee in je zoektocht, en doet dat op een hele plezierige manier. Ze is oprecht geïnteresseerd en helpt je na te denken over de verbinding tussen je interesses en competenties. Dit heeft mij geholpen om meer gericht te kunnen zoeken naar een nieuwe werkomgeving. Aanrader! Gerlinde L.

Marlies B.

Twijfel je nog? Lees hier wat andere klanten met mij hebben bereikt.

Of bel me op 06-12110370. Dan bespreken we hoe ik je verder kan helpen.