executive coaching en assessment

Aanbod zakelijke diensten

Tevreden en betrokken medewerkers zijn essentieel voor het succes van een organisatie. Daarbij wil je dat de juiste persoon op de juiste plek functioneert. En bovendien wil je dat medewerkers prettig en effectief samenwerken in het team. IDcoach ondersteunt organisatie tijdens het selectieproces middels assessments. Op deze manier krijg je meer zekerheid dat je de juiste persoon voor de functie aanneemt. Verder coacht IDcoach leidinggevenden en medewerkers in hun talentontwikkeling en bij outplacementtrajecten. Daarnaast verzorgt IDcoach team trainingen gericht op het verbeteren van de onderlinge communicatie.

“Ik heb in mijn loopbaan al heel wat assessments meegemaakt, maar het leiderschapsassessment van IDcoach stak hier ver bovenuit.”

Jaap van de Poll, Selectiecommissie NEM

“Je maakt op een prettige wijze contact. Geeft iedereen aandacht en kijkt scherp naar wat iedereen zegt of niet zegt. En daar kom je later op terug. Je weet de stof toegankelijk voor iedereen te maken.”

Gerdijanne Leestemaker, Manager Coaching en Training Qredits

Renate Groenevelt heeft een heel professionele aanpak in het hele traject van assessment, begeleiding en advisering. Het functioneren van ons Management Team en ieder afzonderlijk is helder geworden en onder begeleiding van IDcoach sterk verbeterd. De aanpak van en de goede samenwerking met IDcoach beveel ik van harte aan.

A. van der Wolf, Directeur Mercyships Holland