Shine Your Light!

Dé online training waarmee je jezelf authentiek en met impact leert presenteren!

Dat wil toch iedereen?!

Personal Branding

Met een goede Personal Branding zul jij je onderscheiden, jezelf beter kunnen ‘verkopen’ en zul jij vol trots jezelf op een geloofwaardige manier kunnen laten zien!

Wat jij zegt over jezelf op je CV, je social media en in het sollicitatiegesprek zal alleen alleen geloofwaardig overkomen als jij je ook visueel zo presenteert.

Deze training is echt wat voor jou wanneer jij

 • op zoek bent naar een andere functie en niet op wilt gaan in de massa.
 • als zzp’er jezelf meer zichtbaar wilt maken, zodat je meer omzet krijgt.
 • als bescheiden persoon je kwaliteiten op een voor jou passende manier zichtbaar wilt maken.

In deze online training leer ik je alle tips en trics die ik geleerd heb als loopbaancoach, communicatie deskundige en imagoadviseur, zodat jij jezelf straks met gemak kunt profileren en jouw beste kwaliteiten met succes zichtbaar zijn voor anderen.

“Ik vond het echt een hele leuke en waardevolle cursus!

Leuk, informatief en compleet, met veel duidelijk materiaal!

Het geeft je veel houvast om zelf aan de slag te gaan met hoe je over wil komen en hoe dat te bereiken. Voor zakelijke en privé situaties. Hierdoor kun je je zekerder gaan voelen én anderen beter inschatten.” – Emmylou

Passende baan

Presenteer jezelf met impact  Online training

Waarom ik denk dat jij deze training zou moeten volgen?

De juiste kleding kiezen, is meer dan iets aandoen waar jij je lekker in voelt!

Het kan het verschil maken tussen:

 • Wel of niet de baan krijgen die jij zo graag wilt
 • Wel of niet de opdracht binnenhalen
 • Wel of niet de gewenste promotie of waardering krijgen

Uit onderzoek blijkt dat de meeste HR medewerkers op grond van de eerste indruk in een paar seconden al bepaald hebben of je geschikt bent voor de functie.

Wat ga je leren?

In zeven videolessen en praktische opdrachten leer jij:

 1. Een geweldige en authentieke eerste indruk te maken

 2. Jouw kwaliteiten direct en gemakkelijk zichtbaar te maken

 3. Je uitstraling te versterken met gebruik van de juiste kleuren

 4. Je invloed te vergroten door rekening te houden met de omgeving

 5. De verborgen kracht van stijl om jouw professionele impact te vergroten

 6. Hoe jij jezelf optimaal kunt kleden passend bij jouw figuur

 7. Een stappenplan naar Dress for your Succes!

Waarom zou ik degene zijn die jou dit kan leren?

Ruim vijftien jaar heb ik als imagoconsulent mensen geadviseerd hoe zij zichzelf en hun kwaliteiten het beste zichtbaar kunnen maken. Ook zelf heb ik met vallen en opstaan moeten leren om mezelf op een authentieke manier te laten zien. Ook bij mijn klanten heb ik dat keer op keer weer gemerkt: de een verstopt zich in meer of mindere mate uit onzekerheid, de ander overschreeuwt en weer een ander heeft gewoon geen idee wat te doen met kleding als het maar comfortabel zit.

Nu ik regelmatig als assessor gevraagd word om sollicitanten te beoordelen op hun geschiktheid voor een functie, moet ik constateren dat het vaak schort aan een goede persoonlijke presentatie. Soms verbaas ik me erover hoe mensen denken in een bepaalde outfit te kunnen solliciteren. Van kapotte brillen tot ongestreken overhemden, van opzichtige kleding en schuifspeldjes tot oersaaie outfits. Te vaak hoor ik een opdrachtgever zeggen dat hij / zij een sollicitant er te onervaren, te slonsig, te onverzorgd uit vindt zien. Tijdens trainingen voor bedrijven kwamen leidinggevenden vaak vooraf naar me toe over een bepaalde werknemer en of ik daar nog specifiek aandacht aan wilde geven, want zelf durfden ze het onderwerp uiterlijk niet ter sprake te brengen.

Kortom, er lopen teveel mensen rond die zelf misschien denken dat het prima is, terwijl zij veel meer kwaliteit in zich hebben dan ze laten zien!

Wat ik geleerd heb, heeft mij veel tijd, geld en moeite gekost. Maar ik geef jou nu graag al mijn waardevolle kennis en tips in deze online training, zodat jij wel die baan of opdracht krijgt!

Dus ben jij er klaar voor om het allerbeste van jezelf te laten zien? Wil jij opvallen tussen al die andere mensen om wie jij bent en wat jij te bieden hebt?

Volg dan nu de online training!

Een kans die je volgens mij zou willen pakken!

Om je een idee te geven van de waarde van deze training: Jarenlang heb ik kleuradvies en stijladvies opleidingen en individuele adviezen gegeven. Het heeft mijzelf meer dan €15.000 aan trainingen en andere investeringen gekost!

Tarieven:
– kleuradvies opleiding: €1500,- euro
– stijladvies opleiding: €1350,- euro
– persoonlijk imago advies €210,- euro

Deze kennis heb ik verwerkt in deze online training.

Investering voor jou: slechts €197,-!!

Wat zijn de voordelen om deze training online te volgen?

 • Je bespaart jezelf een duur imago advies.
 • Je kunt direct en in je eigen tijd en tempo aan de slag.
 • Je bespaart jezelf in de toekomst de onnodige frustrerende afwijzingen die tot nu toe tussen jou en je succes in stonden.

Niet goed? Geld terug!

Ik weet zeker dat jij met deze training jezelf kunt profileren en op kunt vallen door jezelf op een authentieke manier zichtbaar te maken. Ben je toch niet tevreden dan mag je binnen 30 dagen gebruik maken van de niet goed geld terug garantie: je ontvangt het hele aankoopbedrag terug.