Loopbaancoaching

 • Weet je niet wat je wilt in je werk?
 • Wil je het weer naar je zin hebben op je werk?
 • Met passie en energie kunnen werken?

Dan is het loopbaancoaching heel geschikt voor jou!

Loopbaan ontwikkeltraject- Basic

Ben je je aan het oriënteren op een passende opleiding of vraag je je af welke functies en werkomgevingen er mogelijk geschikt zouden zijn, maar wil je (nog) geen coachtraject, dan is Loopbaan Basic geschikt voor jou. Met behulp van een gevalideerde vragenlijst en een coachgesprek krijg je een concrete lijst met mogelijkheden passend bij wie jij bent en wat je wilt

Loopbaan ontwikkeltraject – Plus

Laat iemand met een frisse en deskundige blik meekijken met jouw situatie. Gun jezelf tijd om te onderzoeken wat je werkelijk wilt, wie je bent en wat je op dit moment in je loopbaan nodig hebt. Het is belangrijk om eerst te onderzoeken of er nog mogelijkheden zijn om zaken te veranderen binnen je huidige functie. Dit komt allemaal ter sprake in het Loopbaan ontwikkeltraject – Plus.

Loopbaan ontwikkeltraject – Premium

Zie je echt geen mogelijkheden meer bij je huidige werkgever, dan is het tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe baan. Je krijgt dan te maken met het updaten van je CV en LinkedIn, het veroveren van een nieuwe functie en het voorbereiden van sollicitatiegesprekken. Dit komt aan bod in het Loopbaan ontwikkeltraject – Premium.

Loopbaancoaching via e-coaching

Persoonlijke coaching vanuit je eigen omgeving, op een tijdstip en plaats die jou het beste uitkomt. Heerlijk flexibel en geen reistijd! Nieuwsgierig geworden? Lees hier meer.

Resultaat

Na afloop van het loopbaan ontwikkeltraject

 • weet je wat je wilt
 • weet je welke functies bij je passen
 • heb je helder zicht op wie je bent
 • weet je om te gaan met de belemmeringen die tussen jou en je werkplezier instaan
 • heb je een concreet actieplan
 • heb je een persoonsprofiel en een ideale persoonlijke vacature
 • heb je een actueel CV waarmee je meer kans maakt om uitgenodigd te worden (bij Premium)
 • heb je een professioneel LinkedIn-profiel (bij Premium)
 • kun je een goed sollicitatiegesprek voeren (bij Premium)

Extra

Je krijgt een jaar lang toegang tot je eigen online leeromgeving met inspirerende opdrachten, reflectieruimte, tips en tools. Je kunt gebruik maken van de ID-toolbox met handige extra tools die jou ondersteunen om je doel te bereiken.

Twijfel je nog? Lees dan dit artikel.

Loopbaantraject IDcoach

“Ik heb geleerd goed naar mezelf te luisteren. Wat wil ik? Wat kan ik? en wie ben ik? Wil ik alleen maar leven of wil ik ook plezier en geluk, dus kwaliteit van leven? Door te reflecteren ben ik veel meer en dieper naar mezelf gaan kijken dan ik ooit tevoren had gedaan. Ik heb besloten mijn huidige werkgever te gaan verlaten en mijn eigen bedrijf op te zetten.


Renate is praktisch, duidelijk, concreet, erg betrokken en zeer kundig. Ze is ook moeder, echtgenote en ondernemer wat maakt dat ze de nodige levenservaring heeft en dat geeft een vertrouwd en prettig gevoel. Ze past de training aan op de klantbehoefte en maakt een training hierdoor echt persoonlijk. Maatwerk dus en geen ‘standaard’ riedeltje uit een boekje. Het is bijzonder hoe zij mensen zelf aan het denken kan zetten.” Miranda Esselink