Wil jij graag persoonlijke coaching?

Ben jij er aan toe om jouw (werk) situatie aan te pakken? Door coaching krijg je de kans om op een snelle en gerichte manier je keuzes te onderzoeken, te maken en nieuwe vaardigheden aan te leren.

Dan is dit wat je kunt verwachten

We starten met het definiëren van een helder en concreet doel wat je wilt bereiken met de coaching.

Coachvragen die vaak aan bod komen, zijn bijvoorbeeld het verbeteren van je:

  • persoonlijke effectiviteit
  • communicatieve vaardigheden
  • energieniveau
  • conflicthantering

Vervolgens ga jij met mijn ondersteuning nieuwe inzichten en vaardigheden aanleren en toepassen, zodat jij weer met meer energie, plezier en voldoening kunt werken!

Na de coaching

  • Heb jij jouw doel gerealiseerd.
  • Ben je vaardig geworden in je nieuwe gedrag.
  • Ervaar jij weer plezier, voldoening en energie in je werk.

Goed om te weten

Naast de coaching gesprekken maak ik gebruik van kwalitatief sterke vragenlijsten. Deze heb ik met veel zorg en aandacht voor je geselecteerd. Het voordeel is dat we hiermee vanuit een objectieve basis kunnen starten. Mijn ervaring is dat je hierdoor veel effectiever en efficiënter door je proces heen zult gaan.

Ik gun jou namelijk dat je zo snel mogelijk datgene kunt gaan doen waarin jij helemaal tot je recht komt.

Coaching via skype behoort tot de mogelijkheden als je graag met mij wilt werken, zodat de afstand voor jou geen belemmering hoeft te vormen.

Renate onderscheidt zich mijn inziens door te kijken/luisteren naar de individu en aan de hand hiervan tips geeft. De aanpak wordt aangepast aan mijn persoonlijke (communicatie) voorkeuren, hierdoor is dan ook gelijk sprake van een vertrouwensband.
Daarnaast heb ik mij te allen tijden begrepen gevoeld. Dit maakte dat ik nog harder mijn best wilde doen. Niet omdat mijn manier slechts was, maar omdat het hier en daar nog wat beter kon.

Ik vind het prettig om handvatten aangereikt te krijgen. Doelstellingen en de wijze waarop deze bereikt kunnen worden, worden niet opgedrongen. Maar ingevuld door eigen inzichten.

Door het coachingstraject ben ik mij bewust geworden van de verschillende communicatiestijlen. Naast inzicht in mijn voorkeursstijlen leer ik mijn communicatie aanpassen aan die van anderen.

Margreet Wolters, Ikea, individueel communicatietraject