loopbaanbegeleiding

Werken met plezier en voldoening

 • Je twijfelt aan jezelf, omdat je ziet dat anderen succesvol zijn en gepassioneerd zijn over hun werk.
 • Je twijfelt welke keuzes je moet maken om een baan te hebben die jou wel voldoening en plezier geeft.
 • Je voelt je vastzitten in de verantwoordelijkheden die je bent aangegaan.
 • Je relaties zijn niet meer zoals je die wilt.
 • Je ervaart een gevoel van leegte.
 • Je energieniveau is regelmatig niet zoals je wilt.
 • Je ervaart onrust.
 • Je hebt een prima baan. Toch denk je: “Is dit het nu? Wil ik dit echt doen de rest van mijn leven?”
 • Je wilt wat anders. Maar wat?
 • Je durft je eigen pad niet te kiezen.

Herken jij jezelf in bovenstaande punten?

Hoe lang tolereer je dit nog voor jezelf? Hoe diep moet je gaan voor je in beweging komt en op zoek gaat naar werk dat jou wel voldoening biedt? Hoeveel geld ga je eerst nog uitgeven aan vakanties om je rust en energie weer terug te vinden, voordat je gaat investeren in een echte oplossing?

Laat mij je helpen!

Ik kan je als loopbaancoach helpen een duidelijk beeld te krijgen van wat je wilt, je kwaliteiten, mogelijkheden en ontwikkelpunten en hoe je dit optimaal in kunt zetten in (het vinden van) een baan die bij je past. Wil je een nieuwe baan, dan help ik je met een succesvol CV en LinkedIn profiel, waarmee je uitgenodigd wordt voor het sollicitatiegesprek. Mijn klanten geven me vaak terug hoe fijn ze het vinden dat ik als arbeid- en organisatiepsycholoog, met een flinke dosis kennis van de nieuwste neurowetenschappelijke inzichten voor verandering, meer kan bieden dan de ‘gebruikelijke’ loopbaantools.

Als je niets doet…

 • Is de kans groot dat je in een burn-out terecht komt
 • Verslechteren of verlies je relaties
 • Mis je de leeftijd en de kans om je leven nog een echt zinvolle wending te geven

Ik gun je iets anders! Het is ook voor jou mogelijk om weer met plezier naar je werk te gaan! Met loopbaanbegeleiding.

Wie ben ik?

Mijn naam is Renate Groenevelt-Karelse (50). Het is mijn passie en mijn missie om mensen via loopbaanbegeleiding, coaching, trainingen en assessments met meer plezier en voldoening te laten werken. Doordat ze helder krijgen wat ze willen, wie ze zijn en wat ze kunnen. Doordat ze overwinnen wat hen tegenhoudt en vaardigheden leren om de groeistap te maken. Ik heb inmiddels ruim 25 jaar werkervaring op het gebied van communicatie, coaching, training, relatieontwikkeling en personal branding. Ik combineer in mijn ondersteuning graag inzichten uit de psychologie (o.a. arbeid- en organisatie en ontwikkelingspsychologie) en de neurologie van verandering. Daarnaast heb ik zelf ook een zoektocht doorgemaakt wat betreft mijn loopbaan. Dus ik weet uit eigen ervaring waar je doorheen gaat.


Dit E-book helpt jou in 7 duidelijke stappen te ontdekken wie je bent, wat jij wilt en wat er voor nodig is om het werk te doen wat het beste bij jou past.

Al ruim 3000 keer aangevraagd!

De wens om voor jezelf te beginnen of heb je een eigen bedrijf?

Leer de geheimen van Koninkrijks Ondernemen

Sleutels van de Schatkist

“Dit boekje heeft mijn denken op de kop gezet. Ik lees telkens één deel en ben er dan de hele week mee bezig hoe ik het kan toepassen!” Peter

Hoe kun je nu verder?

Zij leven inmiddels hun droom!

Renate heeft mij goed laten zien wat mijn kwaliteiten zijn om te kijken of het beroep wat ik uitvoer wel daadwerkelijk bij mij past. Ze stelt hierbij juiste vragen en luistert goed waardoor je het gevoel krijgt dat zij je begrijpt en hierdoor het vertrouwen goed is. – Nathalie

Testimonial over IDcoach door Melvin Pietersz

De coaching van Renate heeft me enorm vooruit geholpen.

Haar aanpak en werkwijze heeft voor meer orde in “mijn denkwereld” gezorgd. Bij haar krijg je niet de kans om tijdens het gesprek af te dwalen, ze houdt je bij de les met het gevolg dat de kern wordt besproken of aangepakt.

De coaching was af en toe confronterend, maar het resultaat mag er zijn… ik kan weer (praktisch) verder! – Melvin

“Ik heb geleerd goed naar mezelf te luisteren. Wat wil ik? Wat kan ik? en wie ben ik? Wil ik alleen maar leven of wil ik ook plezier en geluk, dus kwaliteit van leven? Door te reflecteren ben ik veel meer en dieper naar mezelf gaan kijken dan ik ooit tevoren had gedaan. Ik heb besloten mijn huidige werkgever te gaan verlaten en mijn eigen bedrijf op te zetten. Renate is praktisch, duidelijk, concreet, erg betrokken en zeer kundig. Ze is ook moeder, echtgenote en ondernemer wat maakt dat ze de nodige levenservaring heeft en dat geeft een vertrouwd en prettig gevoel. Ze past de training aan op de klantbehoefte en maakt een training hierdoor echt persoonlijk. Maatwerk dus en geen ‘standaard’ riedeltje uit een boekje. Het is bijzonder hoe zij mensen zelf aan het denken kan zetten.” – Miranda