Er ligt meer voor je weggelegd!

Laat je niet weerhouden om te doen wat er in je hart leeft!

Ontdek nu een van de grootste belemmeringen!

Wil je direct een stap maken? Ben je er klaar mee om het alleen te doen?

Plan dan nu een afspraak in!
Voor je weer in je belemmeringen vervalt…

Wat anderen zeggen die je zijn voorgegaan:

“Ik heb enorm veel aan onze sessies gehad. Het heeft me meer zelfinzicht en zelfvertrouwen gegeven en ik heb ‘de rust’ gekregen om ook daadwerkelijk iets te vinden wat past bij mij en voldoet aan mijn wensenlijstje. Daarvoor wil ik je heel erg bedanken!” (M. Krijgsman)

“Ik heb weer richting, nieuwe hoop en plannen om verandering te brengen, zodat ik juist wel met plezier naar het werk kan gaan. Renate kan goed luisteren. Je voelt je snel op je gemak bij haar en ze kan je op een opbouwende manier prikkelen in wat je hebt gezegd of doet. Ze kan goed vertalen wat ze ziet en daar een kwaliteit aan geven. Ik heb gemerkt dat ze weet waarover ze spreekt.” (E. de Groot)

“Ik heb geleerd goed naar mezelf te luisteren. Wat wil ik? Wat kan ik? En wie ben ik? Wil ik alleen maar leven of wil ik ook plezier en geluk, dus kwaliteit van leven? Door te reflecteren ben ik veel meer en dieper naar mezelf gaan kijken dan ik ooit tevoren had gedaan. Ik heb besloten mijn huidige werkgever te gaan verlaten en mijn eigen bedrijf op te zetten. Renate is praktisch, duidelijk, concreet, erg betrokken en zeer kundig. Het is bijzonder hoe zij mensen zelf aan het denken kan zetten.” (M. Esselink)