Yes! Je call is ingepland!

Ik kijk ernaar uit je te spreken.

Renate Groenevelt - IDcoach Loopbaan- & Leiderschapscoaching

Je ontvangt een bevestigingsmail in je mailbox.

Ze noemen me vaak de one-stop-shop voor leiderschap en loopbaan. Ik help om:

  • weer plezier en voldoening in je huidige functie te krijgen.

  • óf om een volgende stap te maken naar een nieuwe functie binnen je organisatie.

  • óf om een nieuwe baan te krijgen.

Ze willen heel graag dat ik kom! 😊 Superblij mee en ik heb heel veel zin om daar aan de slag te gaan! Zonder het traject met jou, had ik nooit op deze functie gesolliciteerd. Nogmaals heel veel dank voor alles! Wilma V.

Ik wil je even laten weten dat ik de switch heb gemaakt naar een HR-functie. Ik heb ontzettend veel gehad aan de QuickStart anders had ik hier nooit aan gedacht. Laat staan dat ik deze vacature gevonden zou hebben. Bedankt! Marlies B.

Ik was door een aantal gebeurtenissen en opmerkingen wat van slag en twijfelend over de manier waarop ik overkwam. Door de coaching ben ik me meer bewust geworden. Ik mag in mijn rol als leidinggevende mijn gevoel meer laten spreken en verwoorden. Daarnaast zit ik snel in de moet modus, maar ik probeer dat nu om te buigen naar willen.

Renate is een prettig mens. To the point. Haalt snel de kern naar boven.  Laat het proces dichtbij jou. Is objectief, maar blijft wel dichtbij jouw verhaal. Ze praat jouw vragen niet naar algemeenheden of werkvormen toe. Kan goed tussen de regels doorlezen en is eerlijk. Marjan B.