Crisis QuickStart

Hoe lang ga je het nog volhouden om alleen te piekeren? Als je al wist wat je wilde, dan was je nu vast niet hier aan het kijken! Stel je eens voor hoe het voor je is wanneer je wel weet wat je wilt en gericht kunt zoeken naar wat daar bij past?

Hallo vastgelopen, vermoeide, hogeropgeleide professional,

Jij was toch altijd zo gedreven en wilde er vol voor gaan? Maar weet je nu niet meer wat je wilt? Twijfel je of je nog door wilt in je huidige functie? Of ben je bang dat je je baan kwijtraakt? 

Ik zal nooit vergeten hoe ik me voelde toen ik vastliep in mijn werk. Onzeker, een gevoel van falen, piekeren, slecht slapen, niet weten hoe het verder moest. Twijfelend of er ooit nog een leuke functie zou komen, waar ik mezelf helemaal in kwijt zou kunnen. Mijn persoonlijke crisis. Ieder weekend bladerde ik hoopvol door de zaterdageditie om hem weer teleurgesteld aan de kant te gooien, omdat er weer geen vacatures in stonden die me echt leuk leken. Eigenlijk had ik geen idee waar ik precies naar op zoek was. Wat ik echt wilde of kon. Ik wist wel wat ik niet wilde, maar had geen idee wat dan wel. Ik wou dat ik toen toegang had gehad tot alle middelen die er nu zijn!

Voor jou kan het dus anders! Stop met piekeren en tijd verdoen op vacature sites!

Maak gebruik van de QuickStart!

De beste tool die ik ken op de markt, gecombineerd met mijn beste inzichten om snel te ontdekken wat je kunt, wat je wilt en welke actuele functies daarbij aansluiten

Slechts €450,-! Geef jezelf eens een uurloon voor piekeren en zoeken. Bedenk vervolgens of deze investering het waard is.  

Meld je vandaag nog aan voor de QuickStart en ontvang toegang tot:

 • Twee online vragenlijsten (betrouwbaar en gevalideerd) waarmee je antwoord krijgt op de vraag:

Wat wil ik, wat kan ik en welk beroep of opleiding past daarbij?

  • Interesses zeggen iets over iemands persoonlijke motivatie. Wanneer je in je beroep of studie bezig kan zijn met dingen die je interesseren en waar je affiniteit mee hebt, dan is de kans groot dat je je werk goed doet en er steeds beter in wordt.
  • Competenties. Wanneer jouw specifieke kennis en vaardigheden samengaan met je interesses en affiniteit is de kans nog groter dat je met plezier en voldoening zult werken!
 • De meest complete en actuele database als het gaat om arbeidsmarktdata. Slimme algoritmes leiden je naar, dagelijks geupdate, persoonlijke suggesties voor beroepen, opleidingen en actuele vacatures.
 • Een half jaar toegang tot de online database.
 • Een uur persoonlijke coaching om je te helpen bij je volgende stap.
 • Persoonlijk passende vacatures in je mailbox.

Wat anderen zeggen:

“Renate heeft mij stapje voor stapje mee genomen in mijn proces. Dat heeft ze op een creatieve en plezierige wijze gedaan. Dankzij loopbaancoaching is er echt iets veranderd bij mij, namelijk dat ik gerichter naar mezelf ben gaan kijken, wie ik ben, wat ik kan en waar ik echt gemotiveerd door raak. Het geeft moed om stappen te zetten, maar ook om out of the box te gaan denken. Het heeft geresulteerd in het krijgen van een nieuwe baan. Ik heb het ervaren als een cadeautje voor mezelf. Een aanrader!”

“Via een kennis hoorde ik zeer goede verhalen over Renate en die heeft ze in mijn begeleidingstraject meer dan waar gemaakt. Renate is een ervaren professional. Ze straalt rust en vertrouwen uit en ik kon bij haar volledig mezelf zijn. Ze weet de obstakels waar ik tegen aan liep goed te verwoorden en de betreffende pijnpunten boven water ten halen door de juiste reflectievragen te stellen. Daarnaast krijg je met praktische tools antwoorden op de vraag wie je bent, wat je kunt en waar je energie van krijgt in je werk. Door Renate voel ik me weer een zelfverzekerde vrouw en zie ik de toekomst vol energie tegemoet.”

Hoe verloopt het proces

 1. Je investeert €450,- in jezelf en je toekomstig geluk.
 2. Je boekt direct een afspraak in mijn online agenda voor het online coachgesprek van 60 minuten (klik op de optie strategiegesprek). Dit coachgesprek vindt uiterlijk 2 weken na je aanmelding plaats. 
 3. Wanneer je deze geboekt hebt, ontvang je van mij een link in je mailbox die toegang geeft tot je vragenlijsten.
 4. Je krijgt direct toegang tot je resultaten. 
 5. Je kunt met al je inzichten aan de slag in je database!
 6. We zullen je inzichten en vragen bespreken in ons coachgesprek. Je krijgt helderheid over wat je volgende stap is. Je hebt een half uur, dus kom goed voorbereid! 

>>>Vergeet niet om na het betalen terug te komen om je afspraak in te plannen!<<<

Ga naar de bovenkant