IDcoach Renate Groenevelt Werken met plezier en voldoening, ook als leidinggevende

 • Je twijfelt aan jezelf, omdat je ´s ochtends te vaak moed aan het verzamelen bent voor wat er nu weer op je af gaat komen.
 • Je twijfelt welke keuzes je moet maken om weer plezier en energie te voelen.
 • Je voelt je vastzitten in de verantwoordelijkheden die je bent aangegaan.
 • Je relaties zijn niet meer zoals je die wilt.
 • Je ervaart een gevoel van leegte, maar je hoofd is vol.
 • Je energieniveau is regelmatig niet zoals je wilt.
 • Je ervaart onrust.
 • Je hebt het prima voor elkaar en toch denk je: “Is dit het nu? Wil ik dit echt doen de rest van mijn leven?”
 • Je wilt wat anders. Maar wat?
 • Je twijfelt of je moet blijven of gaan.

 

Herken jij jezelf in bovenstaande punten?

Hoe lang tolereer je dit nog voor jezelf? Hoe diep moet je gaan voor je in beweging komt? Hoeveel geld ga je eerst nog uitgeven aan vakanties om je rust en energie weer terug te vinden, voordat je gaat investeren in een echte oplossing?

 

Laat mij je helpen!

Omdat je zelf nog niet weet wat je wilt – weggaan of blijven – heb je aan alleen een loopbaancoach of alleen een leiderschapscoach niet voldoende. Jij hebt een combinatie tussen beide nodig. Met mijn One-Stop-Shop-formule kan ik je op beide vlakken helpen om je volgende stap te bereiken.

Vanuit mijn expertise als Arbeids- en organisatiepsycholoog, Loopbaancoach en Leiderschapscoach help ik je:

 1. Of met verbeterde vaardigheden weer plezier en uitdaging te ervaren in je huidige functie.
 2. Of om een nieuwe functie binnen je organisatie uit te oefenen.
 3. Of ik help je een nieuwe functie te veroveren buiten de organisatie waarmee je weer naar je werkweek uitkijkt op zondagavond.

Mijn klanten geven me vaak terug hoe fijn ze het vinden dat ik all-round ben en met veel ervaring en warme directheid meer kan bieden dan andere coaches.

 

Dit E-book helpt jou in 7 duidelijke stappen te ontdekken wie je bent, wat jij wilt en wat er voor nodig is om het werk te doen wat echt bij jou past.
Al ruim 3500 keer aangevraagd!

Als je niets doet…

 • Is de kans groot dat je in een burn-out terecht komt
 • Verslechteren of verlies je relaties
 • Mis je de leeftijd en de kans om je leven nog een echt zinvolle wending te geven

Ik gun je iets anders! Het is ook voor jou mogelijk om weer met plezier naar je werk te gaan! 

Ik heb me gespecialiseerd in de begeleiding van personen met een leidinggevende of aansturende rol.

Waar ik verder voor gevraagd word:

 • Ik ervaar veel stress op mijn werk en wil me weer energiek en blij voelen.
 • Ik ben MKB’er. Mijn bedrijf is gegroeid, maar mijn rol is veranderd. Hoe kan ik beter leidinggeven, de communicatie verbeteren en de betrokkenheid van mijn medewerkers vergroten?
 • We willen als organisatie graag weten of deze leidinggevende of medewerker past bij onze functie-eisen en bij onze organisatie.
 • Ik wil me graag ontwikkelen in mijn leidinggevende competenties want ik wil de stap naar een managementfunctie maken.
 • We willen graag weten of onze medewerker de competenties heeft om in een nieuwe functie te kunnen werken.
 • We willen dat ons team beter met elkaar communiceert. Kun je hen daarin trainen?

Aanbod

Loopbaancoaching

loopbaancoaching

Je ontdekt je talenten, waar je enthousiast van wordt en wat je wil. Je hebt het omgezet in mogelijke functies, werk en/of werkresultaten waar je je trots op voelt en waar een organisatie blij mee is. Het opstellen van een actueel CV en LinkedInprofiel, het analyseren van vacatures en voorbereiding op het sollicitatiegesprek maken indien gewenst onderdeel uit van het loopbaantraject.

leiderschapscoaching

leiderschapscoaching

Ben je als ondernemer of medewerker opgeklommen tot leidinggevende van een team en sta je voor nieuwe uitdagingen? Ontdek de kracht van leiderschapscoaching bij IDcoach. Leer hoe je effectief leiderschap kunt uitoefenen en je team naar succes kunt leiden. Onze coaching richt zich op het versterken van communicatie, besluitvorming en leiderschapskwaliteiten. Samen creëren we een op maat gemaakt actieplan om jouw leiderschapspotentieel te ontwikkelen. Vergroot je zelfbewustzijn, verbeter teamprestaties en bereik organisatiedoelen. Ik help jou je capaciteiten benutten en een helder pad te creëren naar succes en impact. Volg het persoonlijk leiderschap ontwikkelplan. Plan vandaag nog een kennismakingsgesprek of een gratis sessie en zet de eerste stap naar effectief en lichter leiderschap.

persoonlijke coaching

persoonlijke coaching

Door mijn begeleiding ontwikkel je je kwaliteiten en vaardigheden en stuur je ze waar nodig bij. Je hebt dit omgezet in werk en werkresultaten waar je energie, plezier en voldoening aan beleeft. Je zet effectief gedrag in om jouw persoonlijke doelen (en de organisatiedoelen) te realiseren. In de intake vraag ik goed door om het probleem in kaart te brengen en wat je wilt bereiken in de coaching. Aan de hand daarvan stellen we samen de coachdoelen op en bepalen we het aantal benodigde sessies. Dit is doorgaans tussen de vier en zeven sessies.

Wat anderen met mij bereikt hebben

“Ik heb geleerd goed naar mezelf te luisteren. Wat wil ik? Wat kan ik en wie ben ik? Wil ik alleen maar leven of wil ik ook plezier en geluk, dus kwaliteit van leven? Door te reflecteren ben ik veel meer en dieper naar mezelf gaan kijken dan ik ooit tevoren had gedaan. Ik heb besloten mijn huidige werkgever te gaan verlaten en mijn eigen bedrijf op te zetten. Renate is praktisch, duidelijk, concreet, erg betrokken en zeer kundig. Ze is ook moeder, echtgenote en ondernemer wat maakt dat ze de nodige levenservaring heeft en dat geeft een vertrouwd en prettig gevoel. Ze past de training aan op de klantbehoefte en maakt een training hierdoor echt persoonlijk. Maatwerk dus en geen ‘standaard’ riedeltje uit een boekje. Het is bijzonder hoe zij mensen zelf aan het denken kan zetten.” – Miranda

De coaching van Renate heeft me enorm vooruit geholpen. Haar aanpak en werkwijze heeft voor meer orde in “mijn denkwereld” gezorgd. Bij haar krijg je niet de kans om tijdens het gesprek af te dwalen, ze houdt je bij de les met het gevolg dat de kern wordt besproken of aangepakt.

De coaching was af en toe confronterend, maar het resultaat mag er zijn… ik kan weer (praktisch) verder! – Melvin